Theta - Tamás - Más 

www.TheTaMas.hu

Miért Theta? - www.thetamas.hu

Mert ThetaHealing®-gel is dolgozom, ugyanis egy nagyon hatékony és eredményes módszernek tartom.

Miért Tamás? -  www.thetamas.hu

Egyszerűen azért, mert így hívnak. 🙂

Miért Más? - www.thetamas.hu

Egyrészt a szójáték kedvéért, bár elképzelhető, hogy ha ezen az oldalon keresgélsz, most még nem feltétlenül vagy játékos kedvedben. Másrészt a közös munkába mindenki beleviszi a saját tapasztalatát, személyiségét. Ez minden konzulens és minden kliens esetében más, egyedi. Mindenki felfedezésre és kibontakozásra váró egyedi és megismételhetetlen kincs. Így gondolkozom mindenkiről, aki hozzám fordul.

Ha szakmailag is szeretnék valami "mást" megnevezni, akkor azt mondom, hogy a személyiségemen kívül még annyiban vagyok "más", hogy, a ThetaHealing mellett a pszichológia elméleti tudományából és gyakorlataiból is táplálkozom. Ismereteim szerint ez jelenleg ritka ebben a szakmában.

Egy kicsit részletesebben rólam és az utamról a ThetaHealing-hez és a pszichológiához

Így kezdődött a megnyílás

Egy éves koromban meghatározó 3 hetet kórházban töltöttem az intenzív osztályon teljes egyedüllétben és látogatók nélkül. Valószínű, hogy ekkor nyílt meg az érdeklődésem az emberek és a Teremtő felé, de ezt csak a szívemben hordoztam és sokáig ez nem öltött látható, tapasztalható formát. Hacsak azt nem, hogy a kortársaimmal mély kapcsolatot tudtam teremteni, és sokan szerettek a közelemben lenni. És ez fordítva is igaz.

Így folytatódott fiatal felnőtt koromban

19 éves koromban Ausztriába mentem Közgazdaságtudományi Egyetemre. Itt ismét átéltem az elszigeteltséget és ez  megnyitott a spiritualitás felé. Úgy látszik akkor még azt hittem, szükség van a szenvedésre a fejlődéshez. 🙂 Ma már nem ebben hiszek. Évekig tévutakon keresgéltem, de ezeken az utakon is rengeteget tanultam, tapasztaltam. Először a buddhista filozófiában mélyedtem el, majd egy keresztény közösség tagja lettem. Több, mint egy évtizeden keresztül éltem keresztényként és elmélyedtem a keresztény vallásban, majd belekóstoltam a keresztény misztikába is. Az ebben tapasztalható téves hitrendszerek idővel végképp felnyitották a szemem arra, hogy ez nem az én utam. Addig közösségeket alapítottam és vezettem éveken keresztül, ahol sok társammal együtt fejlődtünk, de a szívem mélyén sok tanítást és hitrendszert nem tudtam elfogadni.

A továbblépés a korlátozó hitrendszerekből a szabadság felé

Továbbra is tisztelem a kereszténységet, de már felismertem számos téves hitrendszert, melyekkel egyáltalán nem tudok azonosulni és egyetérteni. Az ott kötött barátságok, ugyanakkor továbbra is részei az életemnek és sok minden másért is hálás vagyok ebből a korszakból.

Közelebb kerültem ahhoz, amit kerestem

Legbelül mindig is azt a hitrendszert kerestem, amiben egyszerre van jelen a legmagasabb energiákhoz (Isten, Teremtő) való kapcsolat és a földi és egyéb síkokhoz történő kapcsolódás. Kerestem azt a hitrendszert és közösséget, ahol egyszerre élhetem meg az istenkapcsolatot, a belső tisztulást, gyógyulást, a gyógyítást, az élvezeteket, az érzelmeket, a szerelmet, a bőséget, és a földi élethez és az emberekhez való teljesebb kapcsolódást.

Így került az életem egy pontján a ThetaHealing is az utamba, melynek ugyan a világ felépítéséről vallott nézetével nem tudok azonosulni. Sőt nem tudom, hogy valaha- valaki ebben a földi létezésben pontosan meg tudja-e fejteni, hogy mi a valóság, de az biztos, hogy a ThetaHealing egy nagyszerű "gyógyító" rendszert / módszert alkotott meg. Tulajdonképp ötvözi a modern pszichológiai eszközöket a spiritualitással. Nem gondolom, hogy ez az egyetlen út, és én magam is sok eszközt és módszert használok a munkám során.

Jómagam is szeretnék folyamatosan továbbfejlődni testi, lelki és szellemi értelemben. Ezzel párhuzamosan arra vágyom, hogy másokat is segíthessek életük kibontakozásában, gyógyulásukban.

A szakmai életem kibontakozása

A spirituális út mellett, több, mint 10 éve foglalkozom pszichológiával is . 2006 óta végzek ilyen irányú tanulmányokat,  és magam is számos csoportos és egyéni önismereti  foglalkozáson vettem részt. A képzésekkel és az önismereti munkákkal párhuzamosan  elkezdtem kliensekkel is foglalkozni.

2009-ben saját kereskedelmi vállalkozást alapítottam, és ennek vezetése mellett változó intenzitással fogadok klienseket. Önkéntesként dolgoztam többek között családsegítőben, pszichiátriai betegek nappali intézményében és másfél éven keresztül a kecskeméti pszichiátrián is. Jelenleg is képzésben vagyok. 2015 óta a Szegedi Tudományegyetemen hallgatok pszichológiát és folyamatosan bővítem a Theta Healinggel kapcsolatos ismereteimet is. Most is a munkaidőm egy részében vállalkozásomat vezetem, másik részében pedig azt csinálom, amit igazán szeretek, emberek fejlődésével, ThetaHealing-gel foglalkozom. Most már ezt is hivatásszerűen végzem.

Végzettségeim:

 • ThetaHealing - DNS1 alaptanfolyam
 • ThetaHeailing DNS2 haladó tanfolyam
 • Theta Healing - Teremtés és Bőség
 • Pszichológia BA – jelenleg 3. évfolyam
 • CBT – kognitív és viselkedésterápiás konzulens
 • Pár és családterapeuta (a záródolgozaton kívül már mindent elvégeztem)
 • SOTE Szociális Munka - Mester
 • Lelkigondozói alapképzés -240 óra - Személyközpontú
 • Pszichodráma önismeret- 240 óra
 • Lelkipásztori Munkatárs BA
 • Közgazdász – Mester
 • Egyéni és csoportos továbbképzések több spirituális irányzatban, gyakorlatok, meditációs módszerek

Kinek a jelentkezését várom?

Mindazokat szeretettel várom, akik a ThetaHealing és a modern pszichológia együttes terében szeretnének gyógyulni testileg, lelkileg, és akik szeretnének az életükben pozitív változásokat teremteni. A konzultációk teljes titoktartásban, elfogadásban és a másik személy tiszteletben tartásával zajlanak.

Keress bizalommal bármely elérhetőségemen, ha nyitott vagy a változásra és a fejlődésre:

Email: info@thetamas.hu
www.thetamas.hu