Hány ThetaHealing® kezelés fog segíteni?

Sok munkát lehet elvégezni rövid idő alatt a Theta Healing technikával. Hogy hány Theta Healing ülésre lesz szükség, az személyenként és annak függvényében változik, hogy ki, mit akar elérni. Sok esetben a kliensek változásokat fognak megélni egy ülés alatt. Jóllehet, sok esetben a téma körüli hitrendszerek sokkal komplexebbek, és mélyebb hitmunkát igényelnek. Meglehet, hogy szükség lesz több ülésre, hogy megtörténjen a kívánt változás. Az, hogy pontosan hány ülésre lesz szükséged azon múlik elsősorban, hogy a témádhoz mennyi és milyen mélységű tudatalatti hitrendszerek tapadnak és milyen gyorsan programozódnak át pozitív és megerősítő hitrendszerekké.

Hány ThetaHealing kezelés szükséges

Természetesen egyénenként és adott problémaként változik, hogy hány kezelés fog segíteni és mikor érzi, értékeli úgy a kliens, hogy megoldódott az adott problémája, vagy meggyógyult egy testi, vagy lelki betegségből.

Ugyanazon betegség vagy probléma esetén az egyik helyzetben azonnali gyógyulás és változás is történhet, míg más esetekben több ThetaHealing kezelésre lehet szükség.

Az is kérdés, hogy a kliens mit szeretne. Egy-egy problémával, betegséggel szeretne foglalkozni, vagy általánosságban szeretne fejlődni és esetleg sorra veszi az egész életét, vagy életének nagy részét és mindegyiket szeretné meggyógyítani. Ha a kliens szeretné, akkor természetesen hosszú távon is járhat ThetaHealing kezelésekre. Tapasztalatom szerint azonban sokan egy-egy életkérdéssel, betegséggel jönnek konzultációkra és amint az megoldódott élik tovább az életüket és esetleg egy-egy új élethelyzet során jelentkeznek újra. Konzulensként én természetesen mindkettőre nyitott vagyok.

Én szeretek gyorsan haladni, ugyanakkor tiszteletben tartom mindenkinek az igényét és tempóját. Előfordulhat, hogy valakinek ahhoz is több alkalom kell, hogy egyáltalán megnyíljon saját maga előtt. Míg mások könnyen szembe mernek nézni saját magukkal és gyorsan elérünk a gyökerekig, hogy azokat aztán a Teremtő jelenlétében gyorsan és hatékonyan meggyógyítsuk és megváltoztassuk. Számomra csak az a fontos, hogy a kliens a velem töltött idejét hasznosítani tudja és az a fejlődését szolgálja. Hogy ezt milyen tempóban teszi és hány alkalomra lesz szüksége, azt rábízom.

Örömmel veszem, ha megosztjátok tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban, azt akár Theta Healing keretein belül, akár máshol gyűjtöttétek. Kíváncsi vagyok a gondolataitokra, tapasztalataitokra. Lentebb hozzászólhattok a témához.

JELENTKEZÉS THETA HEALING KONZULTÁCIÓRA:

Ha szeretnél változni és fejlődni, közelebb kerülni igazi Énedhez, vagy gyógyulni szeretnél testileg, lelkileg, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz. Keress bizalommal:

Email: info@thetamas.hu

TheTaMas.hu

Leave a Comment