Mit érdemes tenni a Théta Healing konzultációk előtt?

Előkészület, felkkészülés Théta Healing konzultációraElőször is, fontosnak tartom elmondani, hogy semmit nem KELL tenned, nem KELL készülnöd, eljöhetsz egy kezelésre CSAK ÚGY is. Hagyhatod magad meglepni. Ugyanakkor van néhány dolog, ami segíteni fog neked abban, hogy hatékonyabban tudj dolgozni, hogy a befektetett időd és pénzed a lehető legjobban megtérüljön és gyorsabban fejlődj. Ha készülsz a konzultációra, akkor az sokkal gyorsabb és hatékonyabb lesz, mert az időt jobban és céltudatosabban ki tudjuk használni.

Hasznos tippek a Théta Healing konzultációra való felkészüléshez

Felkészülés Théta Healing konzultációra

  • Fogalmazd meg, mi a problémád, betegséged, min szeretnél változtatni az életedben.
  • Felteheted magadnak ezt a kérdést is: Ha most bármit megtehetnék, megváltoztathatnék, mi lenne az?
  • Mi az, ami megakadályozza, hogy ezt elérjem? Mi támogat engem a céljaim elérésében?
  • Az is fontos, hogy úgy menj el egy Théta Healing kezelésre, hogy akard, nyitott és kész legyél a pozitív változásokra. Fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy min szeretnél dolgozni.
  • Az is segít, és meggyorsítja a folyamatot, ha Víz ivása izomtesztelés előttvan ötleted, hogy a jelenlegi témád, vagy nehézséged miben szolgál téged, vagy mit tanultál, fedeztél fel a helyzeted által.
  • Igyál sok vizet. Fontos, hogy kellőképpen hidratált legyél. Ez segíti az izomtesztelési folyamatot. A konzultáció során szükség lehet  izomtesztelésre.

Próbáld ki te is a Théta Healing konzultációt!

Ha nyitott vagy a fejlődésre és változásra és már csak néhány lépés választ el attól, hogy kipróbáld a Théta Healing technikát, akkor olvass tovább, nézd meg hogyan zajlik nálam egy Théta konzultáció, és keress bizalommal