A ThetaHealing® konzultáció részei és eszközei

Minden Thétásnak megvan a saját stílusa. Általában úgy kezdődik egy ülés, hogy a konzulens megkérdezi, hogy engedélyt adsz-e arra, hogy csatlakozzon az energiáidhoz. Aztán megbeszélitek, hogy min szeretnél dolgozni. Ha nincs semmi specifikus témád, akkor lehet, hogy elhangzik egy ehhez hasonló kérdés is az elején: „Ha bármit megváltoztathatnál az életedben ebben a pillanatban, mi lenne az?”

A Theta Healing módszerét számos különböző fizikai és érzelmi helyzet során használják. Egy tipikus kezelés magában foglal egy intuitív szkennelést, hitmunkát, érzelemmunkát és gyógyítást is. Lehet, hogy a konzulens megtanítja neked az izomtesztelés módszerét is, hogy könnyebben rálássatok arra, hogy milyen hitrendszerek mozgatják azokat a területeket, melyeket meg szeretnél változtatni. Semmi nem változik az engedélyed nélkül. A konzulensnek minden hitrendszer megváltoztatása és gyógyítási folyamat előtt engedélyedet kell kérnie. Amennyiben szeretnéd, lehetőség van angyalokkal, lelkekkel, az univerzumot mozgató törvényekkel és magával a Teremtővel is kommunikálni. A Theta Healing különösen ügyel arra, hogy ezek a kapcsolatok mindig a Teremtő terében történjenek, hogy biztonságot nyújtson a számodra.

Egy jó tanács! Mérlegeld mások tanácsait 🙂

jó tanács theta healing konzultációra

 

Akár ThetaHealing konzultáció keretében, akár más spirituális, vagy pszichológiai folyamat során dolgozol ezen energiákkal, mindig vizsgáld meg azok igazságtartalmát az életedre vonatkozóan. Ezek az információk általában a saját pszichénken, vagy a konzulens pszichéjén mennek keresztül, amihez könnyen hozzáadódhatnak a saját sémáink, gondolataink, képeink, érzelmeink. Ezért azt javaslom, hogy soha ne kövesd vakon senkinek a tanácsát, és mindent a saját belátásod szerint mérlegelj, és saját magad vállalj felelősséget azért, hogy mit fogadsz el és mit nem. Könnyen lehet, hogy amikor felveszitek a kapcsolatot ezen energiákkal, akkor a kapott információ teljes mértékben igaz, de az is megeshet, hogy csak egy része, vagy egyáltalán nem.

Tudj meg többet arról, hogy nálam mire számíthatsz egy Theta Healing konzultáció során

Theta Healing konzultáció Farkas Tamás

Az alábbi linkre kattintva többet is megtudhatsz arról, hogy nálam hogyan zajlik egy Theta Healing konzultáció, és, ha úgy döntesz fel is veheted velem a kapcsolatot az ott látható elérhetőségek bármelyikén: Bővebben a Theta Healing konzultációkról és bejelentkezési lehetőség