Mit jelent a Teremtő a ThetaHealing®-ben?

Teremtő Energiája

A Teremtő az, aki egybefon és összeköt mindent a létezésben. A Teremtő mindenhol és mindenben jelen van. A Teremtőt a különböző vallások különböző néven illetik, mint Isten, Krisna, Atya stb. Azért is hívják a Théta Healingben Teremtőnek, mert a többi névhez a történelem során rengeteg téves hitrendszer tapadt. A Theta Healing felfogása szerint több létsík létezik. Vianna 7 létsíkra osztja a létezést és a legmagasabb síkon, a hetediken van legtisztább formában jelen a Teremtő.

A Teremtővel és a többi létsíkkal való kapcsolat a Théta Healingben

Színes hullámok, theta healing

A kezelések során elsősorban a Teremtő energiájával dolgozom. Természetesen igénybe lehet venni az összes többi létsík energiáit és felvehetjük a kapcsolatot a többi létsík létezőivel is, de a ThetaHealing-ben ezt mindig a Teremtő energiájához kapcsolódva tesszük. Ennek többek között az az oka, hogy a többi létsíkon élő létezők nincsenek mindig birtokában azoknak az információknak, melyeket a Teremtő tisztán lát. Továbbá a többi létező belevegyítheti a közölt információkba a saját véleményét, látásmódját. Épp elég kihívás tisztán lecsatornázni a Teremtőtől származó információkat, hiszen azok is átszűrődnek a mi emberi gondolatainkon, érzéseinken, sémáinkon. Ezért kell óvatosnak lenni azokkal az emberekkel, akik bizonyos infókat tévedhetetlenül állítanak rólad, a kapcsolataidról, a betegségeidről vagy bárkiről, bármiről.

A Teremtő energiája a legfőbb forrás, de ez egyáltalán nem zárja ki, hogy a többi síkkal is kapcsolódjunk, sőt. Attól, hogy valakinek a rántott hús a kedvence, még ajánlatos fogyasztania egyéb ételeket is. 🙂 Így vagyunk a ThetaHealing-ben az angyalokkal, a lelkekkel és minden más létezővel.

A Teremtő energiája a Feltétel Nélküli Szeretet

A Teremtő tere a feltétel nélküli szeretet. Itt csak a legmagasabb energiák találhatók. A Teremtőről már számtalan elmélkedés, gondolat született. A pozitív szavak és jelzők száma végtelen. Valószínű ezek egyszerre vannak Benne jelen.

Téves hitrendszerek, hamis Istenképek

Hamis Istenkép

A legtöbb embernek természetesen nem a Teremtőhöz társított pozitív jelzők jelentik a gondot, mint inkább azok a téves hitrendszerek és hiedelmek, melyeket Vele hoznak összefuggésbe. Ezeket hamis istenképeknek is nevezzük, és a szüleinktől, a környezetünktől, a saját élethelyzeteink értelmezéséből, a vallásokból tanuljuk. Ezek elég súlyosan megbéníthatják az embereket és rengeteg gondot jelenthetnek számukra. Sokszor úgy léteznek az emberekben ezek a hamis istenképek, hogy nem is tudnak róla, vagy esetleg nem is gondolkodnak Istenről. Egyszerűen csak tudattalan vannak jelen.

Néhány hitrendszer, ami szerintem biztosan nem igaz a Teremtővel kapcsolatban

  • Ítél, büntet, bűnösnek lát
  • Kényszerít
  • Csak feltételek mellett szeret
  • Nincs jogom Isten szeretetére
  • Nem érdemlem meg a Teremtő szeretetét
  • Még sokat kell tennem, hogy szeressen a Teremtő
  • Isten másokat jobban szeret, mint engem, stb

Szabadulj meg a téves hitrendszerektől és a hamis Istenképektől,

hogy boldogabb és békésebb legyél!

Szerető Isten, TeremtőA Theta Healing kezelések során mindezektől megszabadulhatsz, ami nagyon sokat segít abban, hogy békésebben és szeretetteljesebben élhesd az életed, valamint, csatlakozni tudj a Teremtőhöz minden félelem nélkül. Az embereknek sokszor akár tudatosan, akár tudattalanul az a legmélyebb vágyuk, hogy kapcsolódjanak a Teremtőhöz és az emberekhez. Az új hitrendszerek betöltése és a régiek törlése felszabadíthat erre és már ez megváltoztatja az életedet.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan dolgozunk az Istenképekkel, hogyan törüljük a régieket, és hogyan töltjük be az új, támogató hitrendszereket, melyeket közvetlen a Teremtőtől kérünk, akkor gyere el Théta Healing kezelésre. Arról, hogy ez hogyan néz ki, és mire számíthatsz itt olvashatsz: Théta Healing kezelések Farkas Tamással Kecskeméten és Budapesten – TheTaMas.hu

Leave a Comment