A Theta Healing konzultációk történhetnek személyesen, telefonon, skypon, vagy egyéb kommunikációs csatornákon keresztül is. A távolság nem számít. Az a kérdés, mi a megfelelőbb számodra?

Theta Healing személyesen

Személyes ThetaHealing konzultációA személyes konzultációnak nyilván megvan a varázsa, hiszen az ember jobban észleli a másik mozdulatait, gesztusait, arckifejezéseit. Sőt, kevesen gondolnak erre, de ilyenkor érzékeljük a másik személy által kibocsájtott illatokat, hormonokat, stb. Aktívabb lehet a DNS szintű kommunikáció is, főleg abban az esetben, ha pl. érintéssel is dolgozik valaki a konzultációkon. Én magam szeretem a személyes találkozásokat, és hosszú távon valószínű maradok is ennél a formánál. Ugyanakkor nyitott vagyok más kommunikációs csatornákra is akár átmenetileg, akár egy-egy kliens esetében tartósan is.

Theta Healing Skypon, telefonon, interneten???

Theta Healing kezelés skypeonA telefonos, Skypos, vagy egyéb internetes konzultációnak is számos előnye van: Van, amikor óriási távolságokat lehet ezekkel a csatornákkal áthidalni. Sok esetben olcsóbb, gyorsabb ez a forma. Vannak emberek, akik esetleg nem szeretnek, vagy tudnak személyesen megnyílni. Nekik is nagy előnyt jelenthetnek ezek a csatornák. Természetesen ezeken keresztül is lehet a kezelés ugyanolyan hatékony, mint a személyes kezelések.

Örömmel veszem, ha megosztod tapasztalataidat ezzel kapcsolatban. Valószínű helyzet, kliens és konzulensfüggő is, hogy kinek, mikor, melyik kommunikációs csatorna tetszik.

Írjátok meg, nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok, lehetőleg anélkül, hogy általánosságban jobbnak, vagy rosszabbnak titulálnátok az egyiket, vagy a másikat.

A honlapomat egyébként eléritek így is: www.thetaonline.hu

ThetaHealing konzultációk Velem

Ha úgy döntesz, hogy velem szeretnéd felvenni a kapcsolatot bármilyen formában, akkor kérlek látogasd meg ezt az oldalt a konzultációkkal kapcsolatban: Információk a Theta Healing konzultációkról és bejelentkezés

Üdvözöllek

Farkas Tamás – www.TheTaMas.hu

Leave a Comment