Találd meg isteni lélektársad, vagy fedezd fel a jelenlegi partneredben, ha ő az

Az emberek sok mindent értenek és gondolnak az isteni lélektárs szó alatt. Az alábbi leírás Vianna Stibal-től származik a ThetaHealing megalapítójától. A szöveg a thetahealing.com oldalon található blogbejegyzés szabad és lektorálatlan fordítása.

Isteni lélektársak és más lélektársak

Isteni lélektárs csakrák, kapcsolódásSok ember keresi isteni lélektársát. Az isteni lélektárs az a partner, aki osztozik az isteni időzítésedben, hasonló ösvényen jár, mint te, és egyszer csak belép az életedbe, hogy egymás segítségére legyetek. Nem mindenkinek van isteni lélektársa. Sok embernek kompatibilis lélektársa van, aki megengedi számára, hogy végigjárja az útját és megvárja, hogy visszatérjen a gyógyításból és a tanításból, de nem fonódik bele, míg másoknak esetleg olyan társa van, aki végigkíséri az isteni utazására. Ha isteni lélektársaddal élsz együtt, akkor az isteni időzítésedben találod magad.

Lehet, hogy még várnod kell az isteni lélektársadra?

Tudatosítanod kell, hogy attól, hogy te már készen állsz az isteni lélektársadra, nem jelenti azt, hogy a másik is készen áll. Az is lehetséges, hogy egy-két évvel korábban te már készen állsz, és az is lehetséges, hogy még neked van szükséged időre, hogy kész legyél. Ez egy sütemény készítéséhez hasonló. A sütit sem vesszük ki a sütőből, míg el nem készült. Olykor ki kell várni, hogy a másik is készen legyen a kapcsolatra. Sokan azt kérik, hogy a partnerük azonnal jelenjen meg számukra, és ekkor jöhet egy lélektárs, akibe beleszeretnek, de végül kiderül, hogy nem kompatibilis velük. Vagy jön egy kompatibilis lélektárs, de még nem állnak kölcsönösen készen. Ha egyikőtök nem áll készen érzelmileg, fizikálisan és spirituálisan, akkor időbe telik, míg megnyitjátok egymás szívét a szeretetre.

Te is behívhatod az életedbe az isteni lélektársadat

Isteni lélektárs kérése, teremtéseFel kell emelkedned és kérned kell az isteni útmutatást arra vonatkozóan, hogy mikor lesz kész a társad. Mikor fogsz vele találkozni? Mikor jó, ha összejöttök? Konkrét kérdéseket tegyél fel. Nem mindegy, hogy azt kérdezed, mikor találkoztok, vagy mikor lesztek együtt. Ez lehet két külön dolog is.

Sokan belefáradnak a várakozásba, készen állnak az isteni lélektársuk befogadására és nem akarnak összevissza bóklászni. Fel kell ismerned, hogy az emberek akkor találják meg leginkább a lélektársukat, ha saját magukat is szeretik. Azt is meg kell érteni, hogy ha az isteni útmutatást keresed, akkor bíznod is kell abban. Ez az a fontos dolog, amit gyakran elfelejtünk.

Szeretned kell magadat. Lehet, hogy pont, amikor hihetetlenül magányosnak érzed magad, és nincs körülötted senki, aki hozzád illő, akkor a szíved olyan jeleket bocsájt ki, ami be fogja hívni a lélektársadat. Lehet, hogy úgy érzed, minden tőled telhetőt megteszel és éppen az isteni időzítésed várod. Sokan közülünk tudják az útjukat, tudjuk, hogy mit kell tennünk, de az isteni időzítés akkor jön el, amikor összeállnak az univerzumban a dolgok és találkozik a mi utunkkal. Az univerzumnak megvan a maga időzítése, szóval, lehet, hogy az utadat járod, de még várnod kell egy kicsit az isteni időzítésedre, és az isteni időzítés el fog jönni! Csak tudnod kell, hogy van valaki a számodra. Az isteni lélektársaddal egymásra fogtok találni. Soha nem késő igaz szerelembe esni.

Találd meg, vagy fedezd fel a lélektársadat te is!

Ha szeretnél valakivel beszélgetni, aki segít neked ebben a témában, vagy szeretnéd megtalálni a lélektársadat, vagy, ha lehetséges, akkor a jelenlegi partneredben felfedezni, akkor olvasd el kérlek, hogy hogyan zajlik nálam egy Theta Healing konzultáció, és jelentkezz bátran

Örömmel veszem azt is, ha itt a honlapon hozzászóltok a témához, megosztjátok saját gondolataitokat, tapasztalataitokat!

Ha tetszett, kérlek, nyomj egy Like-ot és oszd meg

Leave a Comment