A lélektársak valóban léteznek

lelektarsak

Az alábbi leírás Vianna Stibal-től származik a ThetaHealing megalapítójától. A szöveg a thetahealing.com oldalon található blogbejegyzés szabad és lektorálatlan fordítása:

Aki ThetaHealing-re jön az rendszerint osztja azt a nézetet, hogy van előző életünk és következő is. Hiszünk abban, hogy volt előző életünk, mielőtt idejöttünk és, hogy lesz következő is. Ebből adódóan valószínű, hogy ismerünk lelkeket már korábbi életeinkből is.

Manifesztálhatsz magadnak egy lélektársat, de, ha egy lélektársat kérsz a Teremtőtől, akkor legyél részletekbe menő. Olyan lélektársat kérj, aki kompatibilis veled. Lélektárs bárki lehet, akit ismersz korábbi időkről, vagy helyekről. Kérhetsz egy lélektársat, akit már ismersz korábbról és kompatibilis veled, vagy kérheted, hogy olyannal találkozz, akinek a lelke új számodra és most alakítjátok ki a kötelékeket.

Sok ember olyan kapcsolatot szeretne, amely már létezett valahol máshol, más időben, vagy helyen és ezt kérik a Teremtőtől abban a hitben, hogy az egyén csodálatos lesz. De valójában a lélektársak nem csak a pozitív hitrendszerek által kapcsolódhatnak hozzánk, hanem a negatív hitrendszerek által is, melyek mindkettőnkben közösek. Ha, pl. félsz attól, hogy szerelembe esel, vagy valaki túlságosan szeret, akkor lehet, hogy olyan emberrel kapcsolódsz, akinek ugyanezek a félelmei vannak. Kérhetsz olyan lélektársat is, aki osztozik jó néhány spirituális elképzelésedben. Ha lélektársat keresel, érdemes néhány dolgon magadnak is változtatni. Érdemes dolgozni a saját hitrendszereiden először.

Amíg a lélektársak azok, akiket más időből, helyről ismersz, a lélekcsaládba azok tartoznak, akikkel valamilyen lelki-rokoni kapcsolatban állsz. Ahonnan jöttünk, ott mindannyiunknak van családja. Ha valaki olyannal találkozol, aki tagja a lélekcsaládodnak, akkor mély és túláradó szeretetet érezhetsz iránta, de nem fogsz szexuálisan vonzódni hozzá, mert családtag.

lélektárs szív

Tehát az is fontos, hogy fizikálisan is érezz vonzódást a lelki társadhoz. Ha ez nincs meg, akkor valami hiányzik. A kompatibilitáshoz hozzátartozik ez a fajta vonzódás is, melynek egy részét a feromonokon keresztül kommunikáljuk. Mindenki számára van valaki. Határozd meg a céljaidat, vágyaidat, hogy megteremtsd azt, akit valójában akarsz. Rendelj el magadnak egy lélektársat, aki kompatibilis veled mentálisan, fizikálisan és spirituálisan, és, aki veled fog fejlődni, és meg fogod találni őt.

Érdemes elengedni az aggodalmakat és a félelmeket, hogy túl közel kerülj valakihez. Reméljük a ThetaHealing segíteni fog neked abban, hogy közelebb kerülj ahhoz, hogy megtaláld a neked megfelelő lélektársad, akiről egész életedben álmodtál és akit reméltél.

Találd meg, vagy fedezd fel a lélektársadat te is!

Ha szeretnél valakivel beszélgetni, aki segít neked ebben a témában, vagy szeretnéd megtalálni a lélektársadat, vagy, ha lehetséges, akkor a jelenlegi partneredben felfedezni, akkor olvasd el kérlek, hogy hogyan zajlik nálam egy Theta Healing konzultáció, és jelentkezz bátran

Örömmel veszem azt is, ha itt a honlapon hozzászóltok a témához, megosztjátok saját gondolataitokat, tapasztalataitokat!

Ha tetszett, kérlek, nyomj egy Like-ot és oszd meg

Leave a Comment