Információk a ThetaHealing® konzultációkról

és bejelentkezés

Email: info@thetamas.hu

www.TheTaMas.hu

Mire számíthatsz a  Theta Healing konzultációk során?

A ThetaHealing® konzultációra hozhatsz egy olyan problémát, betegséget, területet az életedből, melyen változtatni szeretnél. A Theta Healing technika lehetővé teszi számodra, hogy ezt könnyedén és gyorsan megtedd. A módszer alkalmazásának gyakori következménye az azonnali érzelmi felszabadultság, a régi korlátozó hitrendszerek elengedése, és az új, támogató hitrendszerek betöltése.  Új érzelmek betöltésével, átélésével és a támogató hitrendszereken keresztül egészen máshogy látható az adott körülmény, új lehetőségek nyílhatnak meg, változások indulhatnak el. A Theta Healing technikával egyszerre dolgozhatunk a fizikai, lelki és szellemi síkokon. Amennyiben a feltételrendszerek adottak, akár azonnali gyógyulásnak is tanúi lehetünk.

A módszer együttműködik a hagyományos orvoslással és kölcsönösen támogatják, kiegészítik egymást.

Hogyan zajlik egy Theta Healing konzultáció?

A módszer alkalmazásához és minden egyes lépéséhez a kliens szóbeli beleegyezése szükséges és a kliens szándéka szerint történik. A folyamat során a kliens teljes mértékben a tudatánál van és a konzulens által javasolt érzelmek, hitrendszerek felett is szabadon dönthet, azokon változtathat, elutasíthatja, vagy kérheti őket. A módszer alkalmazása során a konzulens tudatosítja, hogy csatlakozik a Feltétel Nélküli Szeretethez, a legmagasabb szintű energiához és a folyamat során ezzel az energiával dolgozik. Ha a kliens nyitott rá, akkor egy rövid, vezetett meditáció segítségével ő is tudatosíthatja, hogy csatlakozik a Teremtőhöz, de ez nem feltétlenül szükséges. A Theta Healing konzultációk beszélgetés formájában zajlanak, miközben a konzulens figyel mind a kliensre, saját magára és ezzel párhuzamosan becsatlakozik a Teremtő energiájába is. A gyakorlatban ez teljesen természetesen zajlik. Nem szükséges hozzá semmilyen előzetes tudás, vagy gyakorlati ismeret. A konzultációk időtartama 60 perc.

Ki jelentkezhet a Theta Healing konzultációkra?

Konzultáción bárki részt vehet életkortól, nemtől, vallástól függetlenül. Mindazok jelentkezhetnek, akik nyitottak a változásra és a fejlődésre és akik szeretnének egy gyors és hatékony energetikai módszert saját életükben megtapasztalni.

Hol zajlanak a konzultációk?

Személyes Theta Healing konzultációra Kecskemét belvárosában, irodámban van lehetőség. Budapesten heti 1 napot tartózkodom. Esetenként, Skypon keresztül online konzultációt is vállalok.

Jelentkezz Theta Healing konzultációra most:

Ha szeretnél változni és fejlődni, közelebb kerülni igazi Énedhez, vagy gyógyulni szeretnél testileg, lelkileg, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz. Keress bizalommal:

Email: info@thetamas.hu

www.TheTaMas.hu