Mi a ThetaHealing® technika?

 

A ThetaHealing meditációs módszert Vianna Stibal hozta létre 1995-ben a saját, személyes gyógyulása során. Az eredeti könyve részletesen leírja személyes gyógyulásának útját, valamint a  meditációs módszerén keresztüli kapcsolódását a Teremtőhöz.

A ThetaHealing technika egy meditációs technika, – mely hasznosít egy spirituális filozófiát is- aminek a célja, hogy az elmét, a testet és a lelket is fejlessze, miközben egyúttal közelebb kerülünk a mindenség Teremtőjéhez is (Istennek sok neve van, mi Teremtőnek hívjuk). A technika egy fókuszált ima a Teremtőhöz, ami lehetővé teszi az elme, a test és a lélek megtisztulását a korlátozó hitrendszerektől. Lehetővé teszi, hogy pozitív gondolatokkal éljünk, és fejleszti az erényeinket mindabban, amit teszünk. A meditáción és imádságon keresztül a Thetahealing módszer pozitív életminőséget teremt.

A ThetatHealing módszert mindig a hagyományos orvoslással karöltve kell használni, melyek kölcsönösen kiegészítik egymást. Megtanítja, hogyan használjuk fel az aktuális helyzetben az intuíciónkat, miközben a Mindenség Teremtőjének a feltétel nélküli szeretetére támaszkodunk. Hisszük, hogy a théta és delta agyhullámok segítségével (egyesítve a fizikát és kvantumfizikát)  létrejövő fókuszált imádság alatt tanúja lehetünk, amint a Mindenség Teremtője azonnali fizikai és érzelmi jólétet teremt. Megtapasztaltuk, hogy a ThetaHealing technikán keresztül használhatjuk intuitív képességeinket és spontán változások és fizikai, érzelmi jóllétet hozhatunk be az életünkbe.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról látogasd meg a www.thetahealing.com weboldalt.

Az én nevem Farkas Tamás, és képzett ThetaHealing® konzulens vagyok. Elvégeztem az Alap és Haladó tanfolyamokat, valamint a Teremtés és Bőség tanfolyamot. Erről az alábbi, nemzetközi ThetaHealing oldalon is meggyőződhetsz:  Farkas Tamás profilja a thetahealing.com oldalon

Ide kattintva pedig angol nyelven megtekintheted a ThetaHealing alap meditációját egy rövid videóban, a módszer létrehozójától Vianna Stibal-től:

 

Olvasd el azt is, hogyan zajlik egy ThetaHealing konzultáció nálam! Ehhez kérlek kattints ide: Theta Healing konzultációk Farkas Tamással